Mesures Covid 19

Mesures Covid 19

Com tots sabeu, estem travessant un moment difícil arrel a la crisi sanitària que estem vivint per la Covid 19.
Nosaltres com a empresa us volem transmetre des d’aquí tota la Seguretat, tranquil.litat i responsabilitat de cara a qualsevol execució d’obra per part nostra.
Estem duent a terme totes les mesures de Seguretat i protocols a seguir en cada obra que realitzem.
Adaptant-nos cada dia millor, molt preparats i amb molta força per seguir endavant amb la nostra activitat amb tota Seguretat.

Realitzem un pla d’actuació enfront del Covid 19 en cada obra, que consisteix en:
– Higiene personal: Rentada de mans, temperatura, cada treballador disposarà de tots els Epis necessaris (mascareta, guants….)
I estaran informats en tot moment de tots els processos a seguir dins l’obra.

– Neteja de l’entorn del treball (en l’obra)
Es realitzarà una neteja i desinfecció de les superfícies que s’hagin pogut estar exposades o hagin entrat en contacte amb secrecions.

Farem servir gels hidroalcohòlics i desinfectants líquids per polvoritzar amb sulfatadora.

– Adoptarem unes mesures organitzatives en el centre de treball:
En cada obra elaborarem un pla d’actuació on s’explicarà i quedarà tot detallat totes les fases que anirem executant, per evitar aglomeracions amb els industrials i garantir la distància de Seguretat.
Quan es constati el menor indici que algun treballador o personal de l’obra presenti símptomes de la malaltia, se seguirà rigorosament el protocol sanitari establert.

Estem preparats, i seguirem amb la nostra energia de sempre fent el que millor sabem… entregar-nos amb cos i ànima amb el nostre projecte i amb tot el que fem.