Empresa

Grup Alvid

Grup Alvid està format per un grup humà integrat i propi que ofereix tot els processos de rehabilitació i construcció, des de la tramitació de tota la documentació, assessorament tècnic a l’inici de l’obra (arquitecte i aparellador), permisos, ajuts, així com el desenvolupament propi de la rehabilitació.

Ens dediquem a recuperar façanes de diferents èpoques i estils, fem reforços estructurals, reformem locals, canviem xarxes de sanejament i en general qualsevol intervenció que requereixi l’edifici per deixar-lo en perfectes condicions d’ús.

Amb la rehabilitació d’un edifici realitzem una adequació estructural i funcional de l’habitatge. No només garantim la seguretat en l’estructura, si no proporcionem a l’edifici estanquitat davant la pluja i la humitat, aïllament tèrmic, xarxes generals d’aigua, gas, electricitat, sanejament, etc.

També comptem amb una dilatada experiència en obra civil, substitució de canonades subterrànies, formació de pous, creacions i estabilitzacions de talús, adequacions d’espais públics, actuacions de millor de la via pública…

Sempre rodejats dels millors professionals, apostem per la feina ben feta i per això ens rodegem d’empreses de confiança. Una filosofia que ens ha portat a ser una empresa reconeguda en la comarca del Garraf.

Contacta’ns ara per obtenir un pressupost per al teu projecte