Política de privacitat

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), ALVID INTEGRAL dE RESTAURACIÓ SLU informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil a la Xarxa Social Facebook, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

 

Dades de ALVID INTEGRAL DE RESTAURACIÓ SLU:

CIF: B62687363
DIRECCIÓ: PASSEIG LLUIS COMPANYS 86 BJOS 1 08810, SANT PERE DE RIBES (BARCELONA)
CORREU ELECTRÒNIC: info@grupalvid.com
DOMINI WEB: www.grupalvid.com

 

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per ALVID INTEGRAL DE RESTAURACIÓ SLU, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

 

ALVID INTEGRAL DE RESTAURACIÓ SLU té accés i tracta la informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.

 

En relació als drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament, dels quals vostè disposa i que poden ser exercits davant ALVID INTEGRAL DE RESTAURACIÓ SLU, d’acord amb la RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

 

  • Dret d’Accés: És el dret de l’usuari a obtenir informació sobre les seves dades concretes de caràcter personal i del tractament que s’hagi realitzat o realitzi, així com de la informació disponible sobre l’origen d’aquestes dades i les comunicacions realitzades o previstes dels mateixos .
  • Dret de Rectificació: És el dret de l’afectat a què es modifiquin les dades que resultin ser inexactes o incompletes. Només podrà satisfer-se en relació a aquella
    informació que es trobi sota el control de ALVID INTEGRAL DE RESTAURACIÓ SLU, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina, imatges o continguts web on constin dades de caràcter personal de l’usuari.
  • Dret a la Limitació de tractament: És el dret que es limitin les finalitats del tractament previstos de forma original pel responsable del tractament.
  • Dret de supressió: És el dret a suprimir les dades de caràcter personal de l’usuari, a excepció del que preveu el propi RGPD o en altres normatives aplicables que determinin l’obligatorietat de la conservació dels mateixos, en temps i forma.
  • Dret de portabilitat: El dret a rebre les dades personals que l’usuari, hagi facilitat, en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable.
  • Dret d’Oposició: És el dret de l’usuari a que no es dugui a terme el tractament de les seves dades de caràcter personal o se cessi el tractament dels mateixos per part de ALVID INTEGRAL DE RESTAURACIÓ SLU.

 

ALVID INTEGRAL DE RESTAURACIÓ SLU realitzarà les següents actuacions:

Accés a la informació pública del perfil.
Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de ALVID INTEGRAL DE RESTAURACIÓ SLU.
Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.
L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

 

Concursos i promocions

ALVID INTEGRAL DE RESTAURACIÓ SLU es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades a la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.

 

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

 

Publicitat

ALVID INTEGRAL DE RESTAURACIÓ SLU utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la RGPD i de la LSSI -CE.

 

No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de ALVID INTEGRAL DE RESTAURACIÓ SLU perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

 

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:

• Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/