Serveis

Oferim els nostres serveis de construcció i rehabilitació integral, tant a particulars, comunitats de propietaris, administracions de finques i administracions públiques. Són 20 anys d’experiència en tot el territori del Garraf. Sent una empresa sòlida i de referència.

1- Rehabilitació integral d’edificis

El nostre objectiu en la rehabilitació integral d’un edifici es recuperar el seu estat original, estudiem a fons les seves patologies i busquem les millors solucions per a la seva finca, mitjançant materials de primera qualitat i les tècniques necessàries que requereix l’edifici per deixar-lo en perfectes condicions d’ús. No només garantim la seguretat en l’estructura, sinó proporcionem a l’edifici estanqueïtat davant la pluja i la humitat, aïllament tèrmic, xarxes generals d’aigua, gas, electricitat, sanejament, etc.

2- Rehabilitació d’edificis d’època, catalogats i/o protegits

En cada restauració d’edifici estudiem les seves patologies i el seu estil, per poder obtenir uns resultats perfectes, recuperant la seva imatge original i tornar-li la seva identitat. Sempre respectant l’estil arquitectònic.

3- Obra nova

En la realització d’una obra nova proporcionem tot tipus d’assessorament tècnic, plànols, arquitectes, tràmits, permisos… I així, aconseguir un projecte a mida, a l’estil del client.
Durant l’obra fem un seguiment exhaust des de l’inici fins a la finalització d’ella.
Treballem amb materials de qualitat i sempre adaptant-nos a les necessitats del client.

4 – Reformes interiors

Ens dediquem a tot tipus de reformes d’interior, bany, cuines, paviments, fusteria metàl·liques, treballs de pla dur, enguixats, alicatats i pintura general. Sempre rodejats dels millor professionals tant en l’execució com en l’apartat tècnic.

5- Treballs verticals

Som experts en treballs verticals, això ens permet poder rehabilitar, pintar i reparar en zones de difícil accés i allà on no hi ha la possibilitat de muntar una bastida. Els nostres professionals compten amb les homologacions exigides per aquest tipus de treballs.

6- Obra civil – administració pública

Comptem amb una dilatada experiència en aquest àmbit, posant el nostre granet en la millora pública. És un plaer poder contribuir a millorar la vida d’un poble, ja sigui en les escoles, fent les aules més acollidores, on els patis siguin segurs. Al carrer, on les voreres siguin còmodes i amples. Adequar un espai públic on tothom vulgui anar-hi. La finalitat és entre tots fer que el poble llueixi.

Contacta’ns ara per obtenir un pressupost per al teu projecte