La nova manera de construir el món, GreenBuilding

La nova manera de construir el món, GreenBuilding

Com a empresa de construcció que som, ens agrada i compartim la filosofia de Kerakoll, la construcció verde millora el món.
El GreenBuilding és un concepte que va llançar El conseller delegat d’Kerakoll (Gian Luca Sghedoni), una nova manera de construir, amb l’empremta del benestar a l’habitabilitat. Un concepte basat en les tecnologies eco-compatibles, naturalment transpirables, d’elevada eficiència energètica, confort acústic i seguretat antisísmica.
Kerakoll transforma la funció de l’edifici, que passa de ser un simple element arquitectònic a un nou hàbitat segur on viure millor i en equilibri amb la natura.
Avui Kerakoll és reconeguda a tot el món com The GreenBuilding Company, punt de referència en recerca avançada i desenvolupament eco-sostenible de noves tecnologies verdes que redueixen dràsticament l’impacte de la construcció sobre l’ecosistema i contribueix al benestar psíquic i físic de les persones.
Perquè quan més gran sigui el nombre d’edificis enfocats cap al GreenBuilding millor serà el món.
Nosaltres som fidels i treballem sempre amb la marca Kerakoll, perquè ens ofereix solucions personalitzades que comprenen 20 línies de productes innovadors, més de 1.700 referències eco-compatibles per projectar, construir i viure respectant el medi ambient.
Us deixo el link perquè pugueu fer-li un cop d’ull.
http://www.kerakoll.com/es/empresa/mision-y-vision